Koronavirüsle Mücadelede Çözüm Temizlik Yanınızda!

ESKİŞEHİR ÇÖZÜM TEMİZLİK İLE ESKİŞEHİR'DE CAM TEMİZLİĞİ ARTIK ÇOK KOLAY

Eskişehir Cam Temizliği

Eskişehi Çözüm Temizlik, iç cephe ve dış cephe cam silme tekniklerini profesyonel bir şekilde yerine getirecek olan personelimiz, yüksek katlı binalarda sepetli vinç yardımıyla güvenli bir şekilde erişim sağlayacaktır. Yapısı gereği cam temizliği kaliteli bezlerle ve deterjanlarla temizlenmesi gereken, alanın profesyonel kişiler tarafından yapıldığında iyi bir sonuç verecektir. Eskişehir cam temizliği hizmetlerimiz, istediğiniz kriterlerde ve niteliklerde uygulanacak % 100 müşteri memnuniyeti garantisi vermektedir.

 

Eskişehir Dış Cephe Cam Temizliği

Gelişen teknolojiyle birlikte dış cephe kaplamaları tamamen camdan olan binaların, her bir noktasına erişim kolaylığı sağlanmaktadır. Bu sayede güvenli ve nitelikli bir cam silme gerçekleştirilerek, binanın dış cephesine temiz bir görüntü verilecektir. Camlarda kalan yağmur ve toz izlerinin giderilmesi, cam kenarlarının tozunun alınması ve iz bırakmadan temizlenmesi için Eskişehir cam temizliği personelimizin tecrübelerine güvenebilirsiniz.

Yüksek katlı binalarda yapılacak olan bu uygulamalarımız, gerektiği takdirde cephenin iç kısımlarındaki camların da silinmesi için uygulanacak, galeri, AVM ve hastane gibi iç cephe kısımlarında yüksek olan camların temizliği firmamız tarafından yapılacaktır.

 

Eskişehir Plaza Cam Temizliği

Cam silme olanağının profesyonel bir destek almadan neredeyse imkansız olduğu plaza yapılarda, işçi halat takımı ve asansörlü sepet vinç araçları kullanılarak temizlik yapılmaktadır. Toplu yaşam alanlarında yapılacak olan bu temizlik hizmetimiz, hem çevrenin güvenliğini hem de işçilerimizin güvenliğini sağlamaya el verişli şekilde gerçekleştirilmektedir.

Plaza dış cephe cam silme hizmetimiz, camın yapısına ve rengine göre kullanacağımız temizlik ürünleriyle yerine getirilecek, dikkatli ve nitelikli bir temizlik uygulanmasına özen gösterilecektir. Alanında tecrübeli, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi almış olan personelimiz % 100 memnun kalacağınız dış cephe temizlik hizmeti verecektir. Eskişehir cam temizliği hizmetimiz için bizimle iletişime geçerek, anında bilgi ve destek alabilirsiniz.

 

Eskişehir AVM Cam Temizliği

Alış veriş merkezlerinin dış ve iç cepheleri oldukça geniş olmakla birlikte, erişim imkanı da oldukça zordur. Dış cephe cam silme işlemlerinde, AVM gibi yapıların iç kısımlarında da aynı tekniklerle temizlik yapmak, camların ilk günkü görünümlerine geri dönmelerini sağlamak profesyonel personelimiz tarafından gerçekleştirilebilmektedir.