Koronavirüsle Mücadelede Çözüm Temizlik Yanınızda!

ESKİŞEHİR MERDİVEN VE APARTMAN TEMİZLİĞİNDE ÇÖZÜM TEMİZLİK KALİTESİ

Eskişehir Merdiven Temizliği

Apartman ve iş yeri merdivenlerinin düzenli olarak temizliğini yapan Eskişehir Çözüm Temizlik, sabah saatlerinde apartmanın sakin olduğu zamanlarda hizmet vermeye başlayacaktır. Apartman önünün süpürülmesi, merdivenlerin yıkanması ve tırabzanların silinmesi için dış alanların kirlilik derecesine uygun malzemeler kullanılacak, hızlı ve pratik bir şekilde temizlik hizmeti sona erecektir. Eskişehir merdiven temizliği için bizimle iletişim kurarak hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

 

Eskişehir Hijyenik Apartman Temizliği

Biz farkında olmasak da mikropların ve hastalıkların bulaştığı en etken yerlerden biri apartman içleridir. Asansörlerin, merdivenlerin ve kapı kollarının birçok kişi tarafından taşıyıcı mikroplarla dolu olduğunu görmezden gelemeyiz. Bunun için ev içlerindeki temizlik kadar apartman temizliğine de önem veren firmamız, apartmanınızın giriş kapısından en üst katına kadar birçok alanın temiz suyla silinmesini sağlayacaktır.

Hızlı, pratik ve hijyen kurallarına uygun Eskişehir merdiven temizliği ve apartman temizliği için bizimle iletişime geçerek, apartmanınızın nitelikli temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

 

Eskişehir Merdiven ve Apartman Temizliği Hizmetimiz

Merdiven ve apartman temizliği hizmetimiz, apartman sakinlerinin rahatsız olmadan düzenli olarak haftalık ve aylık uygulanan hizmetlerimiz arasında yer almaktadır. Merdivenlerin temiz su ve deterjanlı sularla yıkanıp silinmesi, kapı önünün süpürülmesi ve asansör var ise kabinlerin temizlenmesi işlemleri yapılmaktadır.

  • Giriş kapısı silinir.
  • Giriş kapısında yer alan dolap ve zil panelleri silinir.
  • Apartman girişi süpürülür ve yıkanır.
  • Asansör kabini temizlenir.
  • Temiz su ile merdivenler yıkanır.
  • Merdivenler çekçek ve fırça yardımıyla kurutulur.
  • Son olarak paspas yapılarak apartman girişine parfüm sıkılır.

Eskişehir merdiven temizliği hizmetimiz, nitelikli ve kaliteli ürünler kullanılarak tamamen temiz suyla yapılmaktadır. Asansör temizliğinde sadece kabin temizliği değil aynı zamanda her katta bulunan asansör kapıları da silinecektir.

 

% 100 Müşteri Memnuniyeti Odaklı Temizlik

Eskişehir’de bulunan firmamız, sizlerin arz ve taleplerinize göre hareket ederek nitelikli bir temizlik yapmaya özen gösterir. Apartman ve merdiven temizliği hizmetimizde, kaliteli ürün kullanımı ve tecrübeli personellerle hijyen odaklı bir temizlik gerçekleştirmeye özen göstermekteyiz. % 100 memnun kalacağınız temizlik anlayışımızla haftalık ve aylık olarak periyodik temizlikler düzenler, apartman sakinlerine rahatsızlık vermeden temizliğimizi sonlandırırız.